مدیرعامل ایمپاسکو خبر داد:

حرکت هدفمند ایمپاسکو برای فعال‌سازی ظرفیت‌های معدنی

مدیرعامل ایمپاسکو گفت: عملکرد سه ماهه نخست سال ۱۴۰۵ ایمپاسکو نشان دهنده پیشروی برنامه واگذاری و جذب سرمایه‌گذار در ۱۵ مجتمع و طرح معدنی با تمرکز بر تکمیل مزایده‌ها و ارزیابی متقاضیان بوده است.

حرکت هدفمند ایمپاسکو برای فعال‌سازی ظرفیت‌های معدنی

به گزارش روابط عمومی ایمپاسکو، امید امامی مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران درباره عملکرد شرکت در بازه سه ماهه نخست سال توضیح داد: در این دوره سه ماهه، برنده مزایده معدن طلای گلوجه استان زنجان معرفی شد و قرارداد واگذاری معدن سنگ‌آهن شماره ۲ گل‌گهر سیرجان نیز با کنسرسیومی متشکل از سه شرکت بزرگ معدنی و صنعتی به مرحله ابلاغ رسید.

وی عنوان کرد: هم‌زمان، آگهی مزایده معدن زغال‌سنگ حرارتی کامران، معدن مس عشوند، محدوده A2 جانجا و طشک منتشر شد و ارزیابی کیفی متقاضیان معادن سنگ‌آهن شماره ۶ و ۱۱ گل‌گهر و بلوک‌های B و C معدن طلای هیرد در دستور کار قرار گرفت.

امامی افزود: آغاز فرایند شناسایی سرمایه‌گذاران معدن زغال‌سنگ خمرود و آماده‌سازی اسناد واگذاری محدوده‌های سیاه‌جنگل و گلی نیز از دیگر اقدامات این دوره بوده است.

مدیرعامل ایمپاسکو خاطرنشان کرد: در بخش اکتشاف نیز ۱۳ محدوده در استان‌های خراسان جنوبی و خراسان رضوی، با ظرفیت‌هایی در حوزه طلا، مس، سرب، روی، نقره و کرومیت، در برنامه واگذاری قرار گرفته‌اند.

امامی در پایان تاکید کرد: مجموعه این اقدامات می‌تواند با جلب مشارکت بخش خصوصی، فعال‌سازی ذخایر معدنی، توسعه سرمایه‌گذاری در مناطق کمتر برخوردار و ایجاد فرصت‌های جدید تولید و اشتغال را تسریع کند.

 

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها