شریعتمداری خبر داد؛

بورسیه تحصیلی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس برای هزار دانش‌آموز در ماهشهر و عسلویه

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس گفت: در راستای عمل به مسئولیت‌های خود در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی، شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس اقدام به بورسیه هزار دانش‌آموز کردیم.

بورسیه تحصیلی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس برای هزار دانش‌آموز در ماهشهر و عسلویه

  به گزارش روابط‌عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس، محمد شریعتمداری با اشاره به تأکید وزیر نفت مبنی بر رسیدگی به مناطق عملیاتی گفت: این هزار دانش‌آموز همگی از فرزندان مستعد مناطق ماهشهر و عسلویه هستند که کار شناسایی این استعدادها از مدتی قبل آغاز شده بود تا ما بتوانیم این افراد که همگی در پایه‌های ۸ تا ۱۲ مشغول به تحصیل هستند را از ابتدای سال تحصیلی جدید تحت حمایت کامل تحصیلی قرار دهیم.

وی گفت: این دست اقدامات در راستای تأکیدات دکتر پزشکیان مبنی بر توانمندسازی نظام آموزشی و تجهیز و نوسازی مدارس با استفاده از منابع مسئولیت‌های اجتماعی صورت‌گرفته است.

 

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها