راهکار باز شدن تنگه هرمز / پیشنهاداتی برای خاتمه جنگ

در شرایط فعلی خوبست ایران اعلام کند تا بررسی موضوع پیشنهاد صلح فوق توسط سازمان ملل، ایران آمادگی دارد به شرط متوقف شدن حملات آمریکا و اسرائیل به ایران و لبنان و عراق، ظرف ۲۴ ساعت آینده به همه کشتی‌ها و نفتکش‌ها با اخذ عوارض، اجازه تردد از آب‌های ایران و تنگه هرمز را بدهد.

راهکار باز شدن تنگه هرمز / پیشنهاداتی برای خاتمه جنگ

ایران باید ابتکار عمل پایان دادن به این جنگ خانمانسوز و ظالمانه را به دست بگیرد

 

حسین علایی یکشنبه دوم فروردین ۱۴۰۵


ترامپ از ایران خواسته است تا ظرف ۴۸ ساعت تنگه هرمز را برای تردد کشتی ها باز کند و الا به نیروگاه های برق ایران حمله خواهد کرد. مشخص است که نفس چنین درخواستی، علامت موثر بودن اقدام ایران در کنترل هوشمند تنگه هرمز و مدیریت کارآمد عبور کشتی های متعلق به دول متخاصم است.
طبیعی است که رئیس جمهور آمریکا می‌داند که جنگی که او و نخست وزیر اسرائیل علیه مردم ایران بر پا کرده‌اند، موجب اختلال در رفت و آمد برخی از نفتکش‌ها در خلیج فارس و در تنگه هرمز شده است.
بنابراین بهتر است بجای تهدید مداوم ایران و به آتش کشیدن منابع تأمین بخش مهمی از انرژی دنیا به حل ریشه‌ای مشکل بپردازد و به جنگ و تجاوز علیه ایران خاتمه دهد تا خود بخود، هم تنگه هرمز به روی همه کشتی‌های حامل نفت و گاز و مواد مهم باز شود و هم مردم منطقه از وضعیت جنگی و ناامنی خارج شوند و در نتیجه صلح و صفا و آرامش در خاورمیانه برقرار گردد.

اما حال که ترامپ و نتانیاهو علیرغم ۲۲ روز جنگ شبانه‌روزی و بهره‌گیری از قوی‌ترین ارتش‌های متکی بر فناوری‌های روز جهان، نتوانسته‌اند حتی با ترور مقامات عالی ایران از جمله رهبری و فرماندهان نیروهای مسلح و نیز کشتار وسیع ایرانیان و تخریب مدارس، بیمارستان‌ها، کارخانجات و منازل مردم به هدف خود یعنی تغییر نظام حاکمیتی و نیز تجزیه ایران و حاکم کردن سرسپرده و مزدور خود بر ایران برسند، خوبست ایران ابتکار عمل پایان دادن به این جنگ خانمانسوز و ظالمانه را به دست بگیرد.
بنابراین پیشنهاد می‌شود که در کنار پاسخ‌های نظامی موثر نیروهای مسلح به جنایات دشمنان، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز طی نامه‌ای رسمی به شورای امنیت سازمان ملل متحد و همچنین به کشورهای علاقمند به صلح، پیشنهادات خود را برای خاتمه دادن به جنگ اعلام و ابلاغ نماید.
البته اگر قرار باشد زمینه‌های جنگ در خاورمیانه به صورت ریشه‌ای از بین برود، شورای امنیت سازمان ملل باید به موضوعات زیر توجه کند و آن‌ها را در دستور کار خود قرار دهد:
۱- اعلام متجاوزین و محکومیت دولت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی بخاطر آغاز جنگِ غیرقانونی با ایران
۲- وادار کردن متجاوزین به پرداخت خسارت و غرامت ناشی از تحمیل جنگ بر ایران
۳- رفع تمامی تحریم‌های ظالمانه یکجانبه آمریکا و اروپا علیه ایران و نیز ملغی کردن قطعنامه‌های سازمان ملل در ارتباط با تحریم‌ها علیه ایران
۴- آزادسازی تمامی پول‌ها و اموال توقیف شده ایران در تمامی کشورهای جهان بویژه در آمریکا و اسرائیل
۵- ارائه تضمین کتبی به ایران مبنی بر عدم شروع جنگ دیگری با ایران و یا اعمال تحریم‌های جدید
۶- خاتمه دادن به جنگ اسرائیل و آمریکا با فلسطینیان در نوارغزه و کرانه باختری و نیز جنگ با حزب الله در لبنان، گروه‌های مقاومت در عراق و حوثی‌ها در یمن
۷- عدم اجازه به جاسوسان و مزدوران اسرائیل جهت فعالیت آزادانه علیه ایران در خاک آمریکا و اروپا
۸- انعقاد پیمان عدم تجاوز آمریکا و متحدانش با ایران
۹- بررسی طرح هرمز برای تأمین امنیت خطوط کشتیرانی در خلیج فارس و تنگه هرمز با همراهی کشورهای منطقه
۱۰- پذیرش طرح ایران برای تعیین رژیم جدید حقومی برای چگونگی کنترل تردد کشتی‌ها از تنگه هرمز
۱۱- استفاده از اسم تاریخی و رسمی خلیج فارس توسط تمامی کشورهای دنیا بویژه کشورهای عربی در تمامی مکاتبات، کتاب‌ها، نشریات، فضای مجازی و تبلیغات
۱۲- عدم طرح هیچگونه ادعایی نسبت به سه جزیره ایرانی بوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک توسط امارات و سایر کشورها
۱۳- عدم طرح هیچگونه ادعایی نسبت به میدان نفتی آرش توسط کویت
۱۴- پذیرش حق غنی سازی برای ایران طبق معاهده NPT
۱۵- بازگشت به برجام برای اطمینان از فعالیت های صلح آمیز هسته ای ایران
اما در شرایط فعلی، ایران اعلام کرده است که تنگه هرمز به روی همه کشتی های متعلق به دول غیر متخاصم باز است.

از طرفی جمهوری اسلامی ایران اعلام‌آمادگی کرده تا به شرط متوقف شدن حملات آمریکا و اسرائیل به ایران، به همه کشتی های تجاری و نفتکش ها با رعایت رژیم حقوقی جدید، اجازه تردد از آبهای ایران و تنگه هرمز را می دهد.
بنابراین ترامپ نباید با طرح بهانه‌های واهی اقدام به بمباران زیرساخت‌های ایران بنماید و مردم ایران برای آینده‌ای دور متنفر از آمریکا و دشمن سیاست‌های ایالات متحده نگاه دارد. زیرا ترامپ علیه زندگی تک تک مردم ایران اقدام کرده و مصیبت جنایات آمریکا را به همه آحاد مردم ایران چشانده است.

ارسال نظر

  • ناشناس

    بعید میدانم سردار علایی این شروط غیر قابل اجرا را بعنوان شروط پایان جنگ اعلام کرده باشد

  • مولایی پیروزی

    غیراز1و2و8الباقی فیک است.امیدوارم سردارتکذیب فرمایند.

  • ناشناس

    سردار پیشنهادات خوبی دارن و انسان معقولی هستن. امیدوارم از نظراتشون برای برون رفت از بحران استفاده بشه

  • ناشناس

    از اون ذبلاست

  • ناشناس

    قشنگ تابلوه توهم رسیده به مغز استخونتون

  • ثابتی

    باسلام و احترام.از ۱۰ دقیقه قبل تا هم اکنون جنگنده های دشمن از بالای پالایشگاه شازند عبور می‌کنند و مردم صدای عبور جنگنده های دشمن در آسمان را میشنوند امیدوارم که این جنگنده های متجاوز را با پدافند بزنید.به امید موفقیت سربازان اسلام.

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها