بزرگترین رسوایی سیاسی دهه اخیر؛ کاترین شکدم چه مأموریتی داشت؟
مأموریت خاموش کاترین شکدم چگونه کلید خورد؟

پس از اینکه مصطفی کواکبیان، نماینده پیشین مجلس، در یک برنامه تلویزیونی ادعایی مجهول در رابطه با شخصیتهای سیاسی کشور مطرح کرد، مقام قضایی ضمن احضار او دستور داد مدارک و مستندات ادعای خود را به مقام قضایی ارائه کند که تا کنون هیچ سند و مدرکی بابت این ادعا ارائه نشده است.
«کاترین شکدم با حدود ۱۲۰ نفر از افراد مهم کشور همخوابگی داشته است»
به گزارش مستقل آنلاین، مصطفی کواکبیان، دبیرکل حزب مردمسالاری و نماینده سابق مجلس، پنجشنبه شب گفت کاترین شکدم با ۱۲۰ نفر از افراد بسیار مهم مملکت «همخوابگی» داشته است. او با ذکر این روایت در یک برنامه تلویزیونی در صداوسیما گفت در بحث «نفوذیها» مطرح کردن موضوع مهاجران افغانستانی، تقلیل دادن سطح بحث است، چرا که نفوذ در لایههای بالا رخ داده است. مهاجران افغانستانی چه کاری میتوانستند بکنند؟
او در ادامه افزود: «کاترین شکدم در مباحث آیه قرآن هم میخوانده، با ۱۲۰ نفر از افراد بسیار مهم مملکت همخوابگی داشته است. در این حد نفوذی داشتیم.»
کاترین شکدم که بود؟
کاترین پرز-شکدم، اسلامشناس و پژوهشگری بود که در خلال سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰ در ایران به سبب انقلابی و مسلمان شدن با مقامات ارشد نظامی و سیاسی رفتوآمد داشت.
کاترین شکدم با عنوان تحلیلگر سیاسی مسلمان و با حجاب اسلامی با برخی مقامات و رسانهها از جمله کیهان و پرستیوی ارتباط گرفت و در آنها فعالیت میکرد. او با بسیاری از مقامات دیدار کرد و مقالههای او در وبسایت رهبر جمهوری اسلامی نیز چاپ شد و با ابراهیم رئیسی نیز مصاحبه کرد. کاترین شکدم پس از چند سال در مقالهای در تایمز اسرائیل هویت خود را به عنوان یک یهودی اسرائیلیتبار فاش کرد و گفت با هدف گردآوری اطلاعات و نفوذ با مقامات جمهوری اسلامی ارتباط برقرار کرده بود.
بعدها روایتهایی غیررسمی مطرح شد مبنی بر اینکه کاترین شکدم با هدف جاسوسی به این افراد نزدیک شده است. ادعاهایی هم درباره روابط جنسی او با برخی مقامات مطرح شده که هرگز تأیید نشده است. پیشتر برخی منابع تعداد این روابط را تا ۱۰۰ مورد عنوان کرده بودند.
کاترین شکدم از فردی یمنی که او را به عنوان همسر خود معرفی کرده بود نیز جدا شده و بدون حجاب در رسانهها، جمهوری اسلامی را نقد میکند.
در حالیکه پنجشنبه شب، کواکبیان در صداوسیما موضوع کاترین شکدم را مطرح کرد، پنجشنبه صبح نیز روزنامه هممیهن در سرمقاله خود با عنوان «نفوذیهای تحلیلی» جریانی که «تندرو» خوانده را به «نفوذ تحلیلی» متهم کرد و نوشت: «تجربه نشان داده که نفوذ تحلیلی در میان تندروها در حد اعلا وجود دارد. نمونههای آن کم نیست. کاترین شکدم را فراموش نکردهایم. خطر نفوذیهای تحلیلی، خطری وجودی است و خیلی بیش از خطر نفوذیهای اطلاعاتی و امنیتی است. این گزینه را دستکم نگیرید.»
همزمان با هممیهن، روزنامه اعتماد گفتههای عمادالدین باقی، موسس انجمن دفاع از حقوق زندانیان، را پوشش داد. اعتماد به نقل از باقی نوشت: «اتفاقا نفوذیها زیر گوش خودتان هستند و طوری عمل میکنند که شما فکر میکنید که مریدتر و معتقدتر از آنها وجود ندارد.»
به گزارش مستقل آنلاین، دادستانی تهران بهدلیل ادعای بدون سند و تشویش اذهان عمومی ضمن تشکیل پرونده قضایی علیه مصطفی کواکبیان اعلام جرم کرده است.
ارسال نظر