تبلیغات گمراه کننده؛

تاثیر بالون معده در درمان چاقی

بیماران باید بدانند گذاشتن بالون یک روش موقتی برای کاهش وزن است و نباید بیشتر از 6 ماه در معده فرد مریض باشد.

تاثیر بالون معده در درمان چاقی

مهسا انصاری- کارشناس تغذیه و رژیم درمانی

 

دو نوع بالون معده داریم یک نوع بالون هوا و نوعی دیگر بالون آب است که معمولا هوا یا آبی که در بالون ها وارد می کنیم بین 500 تا 800 سی سی است که از طریق آندوسکوپی وارد معده می شود.

 

بالون معده تنها در زمانی برای بیمار گذاشته می شود که فرد کاندید عمل جراحی است و در مواردی است که بیمار فوق العاده چاق است و دکتر جراح توصیه به کاهش وزن وی قبل از عمل جراحی می کند تا جراحی رضایت بخش باشد.

 

بیماران باید بدانند گذاشتن بالون یک روش موقتی برای کاهش وزن است و نباید بیشتر از 6 ماه در معده فرد مریض باشد. بنابراین تمامی تبلیغاتی که از بالون معده برای درمان چاقی به عنوان یک روش راحت نام برده می شود گمراه کننده هستند.

 

یادمان باشد گذاشتن بالون عوارضی دارد که یکی از مهمترین مشکلات آن بروز حالت تهوع طی 72 ساعت است چون مکانیزم عمل بالون این است که وقتی گنجایش معده را کم می کند فرد دچار سیری زودرس می شود.

 

گذاشتن بالون معمولا باعث می شود فرد 30 تا 35 درصد کاهش وزن داشته باشد اما به دلیل عوارضی مثل تهوع و حتی ایجاد زخم در اثر جاگذاری نامناسب بالون و یا حرکت بالون به طرف پایین در صورتی که خوب تعبیه نشده باشد راه عبور معده بسته می شود و بیمار هرچه می خورد دچار استفراغ شدید بعد از غذا خوردن می شود.

 

بنابراین روی هم رفته جایگاه بالون در کاهش وزن محدود است و اثرات آن به صورت گذرا است و زمانی که بالون برداشته می شود وزن می تواند به تدریج به حالت اولیه برگردد.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها