اظهارات جنجالی و ضدایرانی صدراعظم آلمان

صدراعظم آلمان فردریش مرتس روز چهارشنبه بار دیگر در امور داخلی ایران دخالت نموده و درباره حاکمیت ایران اظهارنظر کرد.

اظهارات جنجالی و ضدایرانی صدراعظم آلمان

 در ادامه دخالت مقامات غربی در امور داخلی ایران، فردریش مرتس در یک کنفرانس خبری بار دیگر مدعی شد که دولت ایران «مشروعیت ندارد.»

به گزارش تایمز آف اسرائیل، وی با اشاره به اغتشاشات اخیر در ایران مدعی شد که روزهای حکومت ایران «به شماره افتاده است»، در حالی که هیچ اشاره‌ای به دخالت‌ عوامل خارجی و تسلیح آشوبگران توسط آن‌ها نکرد.

قالب چند منظوره وردپرس تضمین اصالت و کیفیت

در جریان اغتشاشات اخیر که به اذعان چهره‌های سیاسی و رسانه‌ای آمریکا و اسرائیل، توسط عوامل خارجی مدیریت و تسلیح شده بود، بیش از دو هزار ایرانی به شهادت رسیدند و چندین تن دیگر مجروح شدند.

پیش از این رئیس‌دفتر اسبق وزیر خارجه آمریکا لارن ویلکرسون با اشاره به تحولات ایران گفته بود که شرایط کنونی ایران، نمونه‌ای وخیم‌تر از کودتای ۲۸ مرداد علیه محمد مصدق است که با کمک «تکنولوژی‌ای که بیشتر توسط آمریکا و اسرائیل فراهم شده» رقم خورد.

وزیر امور خارجه و رئیس اسبق سیا مایک پمپئو نیز قبل از اوج‌گیری آشوب‌ها، حمایت خود را از اغتشاشات نشان داد و صریحاً از حضور عوامل موساد در میان آشوبگران سخن گفته بود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها