جزئیات جدید دور دوم مذاکرات با آمریکا؛ مقامات ایرانی به پاکستان نمی‌روند!

ترامپ گفت که دور بعدی مذاکرات روز سه‌شنبه در اسلام‌آباد برگزار می‌شود.

جزئیات جدید دور دوم مذاکرات با آمریکا؛ مقامات ایرانی به پاکستان نمی‌روند!

با وجود اعلام‌های متعدد درباره برگزاری دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان، هنوز تصمیمی قطعی اتخاذ نشده است.

به گزارش مستقل آنلاین، منابع ایرانی به صداوسیما و تابناک گفته‌اند که فعلاً هیچ برنامه‌ای برای اعزام هیئت مذاکره‌کننده به پاکستان وجود ندارد. این در حالی است که تبادل پیام‌ها میان دو طرف از طریق واسطه پاکستانی ادامه دارد.

 

دور دوم مذاکره ایران و آمریکا: چه موانعی وجود دارد؟

در این راستا، منابع آگاه در تهران به تابناک گفتند تا زمانی که محاصره دریایی ایران به‌عنوان یک اقدام تهدیدآمیز و نقض آتش‌بس ادامه داشته باشد، هیچ گونه مذاکره‌ای انجام نخواهد شد. این مذاکرات در دور اول به دلیل زیاده‌خواهی و جاه‌طلبی آمریکایی‌ها بی‌نتیجه ماند.

این وضعیت باعث شده تا ایران در دور دوم مذاکره ایران و آمریکا، هیچ تعهدی نداشته باشد.

خبرنگار المیادین در اسلام آباد نیز گفت که تاکنون هیچ نشانه‌ای از برگزاری نشست جدید میان دو طرف وجود ندارد.

نورالدین الدغیر، خبرنگار الجزیره در تهران، هم اعلام کرد که تصمیمی برای سفر هیئت ایرانی به پاکستان گرفته نشده است. ایران منتظر تصمیم آمریکاست که از طریق میانجی پاکستانی مبنی بر رفع محاصره بنادر ایران ابلاغ شود.

 

دور دوم مذاکره ایران و آمریکا: بازی رسانه‌ای ترامپ؟

تسنیم نوشت که خبرهای منتشرشده درباره برگزاری دور دوم مذاکرات در اسلام آباد درست نیست. زیاده‌خواهی آمریکا، مطالبات غیرمعقول، تغییر مکرر مواضع، تناقض‌گویی‌های مستمر و ادامه محاصره دریایی که نقض تفاهم آتش‌بس محسوب می‌شود، مانع پیشرفت مذاکرات شده است.

خبرهای منتشرشده توسط آمریکا نیز به گفته منابع ایرانی، بیشتر در راستای "بازی سرزنش" و فشار بر ایران است.

در همین حال، رسانه‌های آمریکایی مدعی شده‌اند که جی‌دی ونس، معاون ترامپ، در دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا، ریاست هیئت آمریکایی را بر عهده خواهد داشت.

 

دور دوم مذاکره ایران و آمریکا: چه کسانی شرکت خواهند کرد؟

ساعتی پس از اعلام دونالد ترامپ مبنی بر عدم شرکت جی‌دی ونس در هیئت آمریکایی به دلیل نگرانی‌های امنیتی، یک مقام کاخ سفید به بی‌بی‌سی گفت که ونس به همراه استیو ویتکاف و جرد کوشنر به اسلام‌آباد می‌رود.

ترامپ همچنین گفت که دور بعدی مذاکرات روز سه‌شنبه در اسلام‌آباد برگزار می‌شود. این اعلام با وجود عدم تصمیم قطعی ایران درباره شرکت در دور دوم مذاکره ایران و آمریکا، هنوز به یک واقعیت تبدیل نشده است.

 

دور دوم مذاکره ایران و آمریکا: چه انتظاری باید داشت؟

در این شرایط، چه انتظاری از دور دوم مذاکره ایران و آمریکا می‌رود؟

اگرچه تبادل پیام‌ها ادامه دارد، اما هنوز هیچ‌گونه پیشرفت قابل توجهی در مذاکرات مشاهده نشده است. ایران تاکید می‌کند که مذاکرات تنها در صورت رفع محاصره دریایی و اعلام آمریکا مبنی بر پایان این اقدام تهدیدآمیز، ادامه خواهد یافت.

در نهایت، اینکه چه تصمیمی درباره دور دوم مذاکره ایران و آمریکا گرفته شود، بستگی به تصمیم‌گیری‌های آمریکا و واکنش ایران به آن دارد.

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها