کیهان: جنگ هنوز تمام نشده؛ آماده راند دوم جنگ ایران و اسرائیل باشید!

دور بعدی جنگ ایران و اسرائیل ممکن است «ویرانگرتر» باشد.

کیهان: جنگ هنوز تمام نشده؛ آماده راند دوم جنگ ایران و اسرائیل باشید!

در بحبوحه تنش‌های ادامه‌دار میان ایران و رژیم صهیونیستی، روزنامه کیهان با اشاره به جنگ ایران و اسرائیل در مطلبی تحلیلی از «آتش‌بس موقت» به‌عنوان فرصتی برای بازسازی توان نظامی دو طرف یاد کرد و نوشت: در شرایط کنونی جابه‌جایی فرماندهان و تقویت نیروهای مسلح اقدامی کاملاً طبیعی است؛ زیرا کشورها معمولاً در زمان آتش‌بس برای «راند دوم» یا حتی «سوم و چهارم» جنگ آماده می‌شوند.

به گزارش مستقل آنلاین، کیهان در ادامه از برخی جریان‌های داخلی که به‌زعم این روزنامه از مذاکره مستقیم با آمریکا حمایت می‌کنند یا با تصویب لایحه تشدید مجازات کاربران فضای مجازی مخالفت دارند، به‌عنوان «ستون پنجم» دشمن یاد کرده است.

 

جنگ ایران و اسرائیل هنوز به پایان نرسیده است

محمدرضا عارف، معاون اول دولت پزشکیان، نیز ضمن هشدار نسبت به خطر تشدید تنش‌ها تأکید کرد که جنگ ایران و اسرائیل هنوز به پایان نرسیده و جمهوری اسلامی باید آمادگی کامل برای مقابله با بحران‌هایی نظیر جنگ ۱۲ روزه اخیر را داشته باشد. او افزود: «با توجه به اقدامات تحریک‌آمیز دشمن، حتی یک لحظه غفلت هم جایز نیست.»

سعید خطیب‌زاده، معاون وزیر امور خارجه، در گفت‌وگو با شبکه فونیکس چین گفته است آمریکا به‌دنبال بازگشت به میز مذاکره است، اما تجربه جنگ ایران و اسرائیل موجب شده تهران با تردید به این پیام‌ها نگاه کند. به گفته او اگرچه جمهوری اسلامی آماده تعامل مشروط است اما اعتماد به ایالات متحده از بین رفته و مذاکرات آینده باید با ضمانت‌های محکم همراه باشد.

 

هدفمان تغییر رژیم نیست 

هم‌زمان دیوید لمی، وزیر خارجه بریتانیا، در مصاحبه‌ای با گاردین اعلام کرد که ادعای جمهوری اسلامی درباره صلح‌آمیز بودن برنامه غنی‌سازی اورانیوم را نمی‌پذیرد. او ضمن اشاره به حمله اسرائیل به ایران، تأکید کرد که لندن به‌دنبال تغییر رژیم در هیچ کشوری نیست اما از اقدامات اسرائیل برای جلوگیری از تهدیدات هسته‌ای حمایت می‌کند.

در همین راستا اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی، اعلام کرد که هیچ بازرسی فعالی از سوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ایران انجام نمی‌شود و افزود یکی از مقامات آژانس تا ده روز آینده به تهران سفر خواهد کرد. او هشدار داد که هرگونه فعال‌سازی مکانیزم ماشه از سوی کشورهای اروپایی به پیامدهای جدی برای ایران و خود آن کشورها منجر خواهد شد.

در مجموع، تحلیل‌ها نشان می‌دهند که در سایه جنگ اخیر ایران و اسرائیل، احتمال حمله مجدد اسرائیل به ایران همچنان بسیار بالاست. هر دو طرف در حال بازآرایی مواضع نظامی خود هستند و گفتمان سیاسی نیز بیش‌ازپیش به سوی تقابل سوق پیدا کرده است. در چنین فضایی حمله مجدد اسرائیل به ایران نه‌تنها گزینه‌ای محتمل، بلکه بخشی از راهبردی است که تل‌آویو در صورت ادامه برنامه‌های هسته‌ای تهران به آن متوسل خواهد شد. از سوی دیگر، جمهوری اسلامی نیز با تکیه بر تجارب کسب کرده در جنگ ایران و اسرائیل، در حال آماده‌سازی برای پاسخ متقابل و بازدارندگی قوی‌تر است.

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها