علی صوفی:

بانیان اصلی وضع موجود دولت پزشکیان را مسبب مشکلات مطرح می کنند

نکته جالب و تاسف برانگیز در این بین چیزی جز این نیست که بانیان اصلی وضع موجود شبانه روز دولت پزشکیان را با انواع و اقسام اتهام ها مواجه می کنند و دولت را مسبب اصلی مشکلات مطرح می کنند.

بانیان اصلی وضع موجود  دولت پزشکیان را مسبب مشکلات مطرح می کنند

علی صوفی، فعال سیاسی اصلاح طلب در گفتگو با در گفت و گو با «مستقل آنلاین» با اشاره به فضای شلخته اقتصادی که بعد جنگ 12 روزه بیش  از پیش نگران کننده به نظر می رسد، اظهار داشت: اینکه گرانی است و مردم در تنگنای اقتصادی دشواری های زیادی متحمل می شوند، در کشور ما مسبوق به سابقه است. در واقع این معضل از دوران پس از جنگ تحمیلی با عراق به طور مکرر خودنمایی کرد، اما اینکه قیمت مسکن در طول چند سال نزدیک به ۱۰ برابر شود یا اقلام مصرفی مردم گرانی بالای  ۴۰۰_ ۳۰۰ درصدی داشته باشند، پدیده ای است که در سه_چهار سال گذشته طاقت مردم را طاق کرده است.

عضو کابینه دولت اصلاحات در ادامه گفت: اینکه نظام مدیریتی ما دچار سوءمدیریت، تصمیم گیری متناقض با واقعیت، سوءاستفادهِ سوءاستفاده گران و ... است، جای هیچ شک و شبهه ای ندارد. اما واقعیت چیزی جز این نیست، گروهی که تلاش شان را برای انکار سهم و نقش تقابل با دنیا در نابسامانی اقتصادی دارند، تاثیر اصلی را در وضعیت به هم ریخته فعلی دارند تا زمانی که این گروه رادیکال و تندرو در ارگان های حاکمیتی فعال هستند و تریبون دارند، در به همین پاشنه غلط خواهد چرخید و هیچ مشکلی از مشکل های کشور رفع نخواهد شد.

او افزود: علم اقتصاد اینطور حکم می کند که الزام اصلی توسعه تولید و همچنین تجارت با کشورهایی است که در بازار جهانی اقتصاد به قول معروف دستِ بالا دارند. تولید ما در شرایطی لنگ می زند که معلوم است، هیچ کشوری بدون جذب سرمایه خارجی نمی تواند رونقِ تولید را به عنوان هدفِ محقق شده ببیند. پس در شرایطی که همچنان تحریمیم و عده ای مجدانه با پیوستن به اف ای تی اف مقابله جدی دارند، چطور می توانیم چرخ های تولید را به شکل حداکثری چرخش دربیاوریم؟

وی با اشاره به اهمیت واردات و صادرات در راستای بهبود وضعیت اقتصادی تصریح کرد: تندروها در شرایطی همچون یکی_دو دهه اخیر تحریم را کاغذپاره می دانند و روز و شب از خطر تعامل با غرب می گویند که تحریم های بین المللی کشورهای صاحب اقتصاد را به این تشخیص رسانده است که هزینه معامله با ایران بسیار_بسیار بیشتر از فایده است. بنابراین ما در داد و ستد جهانی سهمی اندک و حداقلی داریم. در اینصورت آیا لازم نیست، در نگاه مان به دنیا تجدیدنظر کنیم؟ پاسخ حتما «بله» است.

این فعال سیاسی افزود: با این حال تحریم خواهان که حتما ریشه منافع شان در گرفتاری های فعلی است، همه هم و غم شان را به کار می گیرند تا از تعامل با نظام بین الملل ممانعت به عمل بیاورند. نکته جالب و تاسف برانگیز در این بین چیزی جز این نیست که بانیان اصلی وضع موجود شبانه روز دولت پزشکیان را با انواع و اقسام اتهام ها مواجه می کنند و دولت را مسبب اصلی مشکلات مطرح می کنند. این فضای ضد خرابکارانه در حالی است که دولت در روزهایی که با اسرائیل درگیر جنگ نظامی بودیم، به خوبی نیازهای مهم مردم را تامین کرد.

صوفی یادآور شد: توصیه به تندروها چیزی جز این نیست که دست از افراط و تفریط بردارند و اجازه نفس کشیدن به فضای اقتصادی بدهند و از جایگاه و تریبون های رسمی برای تخطئه دولت رسمی و نادیده گرفتن مصلحت عمومی استفاده نکنند.

 

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها