مردم چه گناهی دارند که به شما رأی دادند؟

در رأس نظام باید صحبت شود، جناح‌های سیاسی باهم صحبت کنند و اشتباهات گذشته را جبران کنند، مردم گناهی ندارند که به افرادی که شورای نگهبان تایید کرده رأی دادند.

مردم چه گناهی دارند که به شما رأی دادند؟

فریدون عباسی نماینده مردم کازرون و عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، در پاسخ به سوالی دباره «طرح چندباره بحث سفر گروسی به ایران که پیش‌تر از سوی خود او مطرح شده و اینکه نگاه ما نسبت به همکاری با آژانس چیست و چگونه باید باشد؟»، گفت: مناسبات جهانی‌ای که بعد از جنگ جهانی دوم شکل گرفته بود به هم خورده است،‌ سال‌هاست که غربی‌ها تصمیم می‌گیرند به سردستگی آمریکا و وقتی هم بین‌شان یک اجماعی وجود ندارد، آمریکا و انگلیس با هم اقدام می‌کنند و آن مقاصدی که دارند را تلاش می‌کنند پیش ببرند، جنگ افغانستان و حمله به عراق جزو چنین اقداماتی بود.

وی ادامه داد: اکنون که مناسبات جهانی به هم خورده، مناسبات جدید دارد شکل می‌گیرد برای مثال فشارهایی که به چین وارد می‌شود، اقداماتی که چین به عنوان یک قدرت اقتصادی در واکنش به آن انجام می‌دهد، حمله روسیه به اوکراین و قبل از آن ضمیمه کردن کریمه به خاک خودش این‌ها همه مقدماتی بود که می‌توانست به ما هشدار دهد که در بحث موضوع هسته‌ای عجله نکنیم. یعنی سعی کنیم درک کنیم چه تحولاتی در دنیا در حال انجام است و با درک این تحولات به سمت مذاکره برویم و نمی‌بایست ما به برجام آنطور تن می‌دادیم.

عضو کمیسیون انرژی در ادامه اظهار داشت: خب ما برجام را پذیرفتیم و یک کاری بود که بالاخره تصمیم گرفته شد، مخالفت‌ها هم به موقع انجام شد؛ اما در ادامه دیدیم که از میان اعضای برجام یک طرف یعنی طرف غربی به تعهدات خود عمل نکرد و بعد هم آن عامل اصلی که آمریکا بود یک طرفه خارج شد.

عباسی خاطرنشان کرد: در نتیجه ما باید دیدگاه خود را عوض کنیم و دنبال اینکه آقای گروسی بیاید یا نیاید نباشیم، مدیرکل آژانس فقط می‌تواند یک پیام‌هایی را بیاورد و ببرد، او هم نماینده غربی‌هاست در این قضیه. پس ما باید چه کار کنیم؟ ما باید راهبرد خود را در این زمینه مشخص کنیم که ما یک نقش آفرینی اساسی در مناسبات جهانی هستیم، قدر منزلت خود را بدانیم و از موضع اقتدار مذاکره کنیم. یعنی باب مذاکره را نمی‌بندیم، مذاکره می‌کنیم چون می‌خواهیم مساله‌مان را با دنیا از موضع قدرت حل کنیم.

نماینده مردم کازرون در مجلس در پاسخ به این سوال که «ما همواره در مواجهه با دشمنان مشارکت بالا در انتخابات را سلاحی در مقابل دشمنی‌ها محسوب می‌کردیم، اما در دو انتخابات اخیر به دلایل مختلف و متعدد این مشارکت کاهش پیدا کرده است. امروز ما چه راهکاری داریم که همدلی و مشارکت را افزایش دهیم و بار دیگر حمایت مردم را داشته باشیم؟»، گفت: ما باید این بی اعتمادی که مردم دچارش شدند را از بین ببریم، چطور؟ اینکه نقش خواص را به خصوص خواص سیاسی را در نظر بگیریم. ما می‌بینیم مشارکت بالایی در سال ۸۸ داشتیم که بی‌سابقه بود اما ببینید چطور این شادی را به کام مردم و نظام تلخ کردند؛ جناح‌های سیاسی که نمی‌خواستند قاعده انتخابات را بپذیرند، آن‌ها باید برگردند.

وی ادامه داد: به نظر من در رأس نظام باید صحبت شود، جناح‌های سیاسی باهم صحبت کنند و اشتباهات گذشته را جبران کنند، مردم گناهی ندارند که به افرادی که شورای نگهبان تایید کرده رأی دادند. شورای محترم نگهبان باید با مردم صحبت کند و بگوید چطور این افراد را صالح تشخیص داده است. چطور صالح تشخیص دادند که این صالحین به جان هم افتادند و مردم را با هم درگیر کردند. طرفداران یا آن‌هایی که به افراد تایید شده توسط شورای نگهبان رأی دادند که مشکلی با نظام نداشتند، چرا این‌ها را به این سمت بردند و این نارضایتی را ایجاد کردند که برخی به نقطه‌ای رسیدند و انتخابات تحریم کردند.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها