ویدیوی رئیس بیمارستان فارابی/ در حوادث دی ماه «در مجموع هزار نفر» با پارگی چشم به این بیمارستان مراجعه کردند

سرپرستار بیمارستان فارابی هم می‌گوید طی این مدت «همه تخت‌های بیمارستان» پرشده و معترضانی که چشم‌شان آسیب دیده روی تخت‌های همراه و برانکاردهایی که از بیمارستان‌های دیگر قرض گرفته شده، بستری شده‌اند

ویدیوی رئیس بیمارستان فارابی/ در حوادث دی ماه «در مجموع هزار نفر» با پارگی چشم به این بیمارستان مراجعه کردند

روایت رئیس بیمارستان فارابی از مجروحان چشمی حوادث اخیر
 

دکتر قاسم فخرایی، رئیس بیمارستان تخصصی چشم فارابی، می‌گوید در پی اعتراضات دی «در مجموع هزار نفر» با پارگی چشم به این بیمارستان مراجعه کردند که همگی تحت جراحی اورژانسی اولیه قرار گرفتند و ادامه درمان بسیاری از آنها در جریان است.
 
به گفته رئیس این بیمارستان، این آمار مربوط به کسانی است که به طور خاص یک یا هر دو چشم‌شان آسیب دیده و شامل پارگی پلک و جراحات دیگر ناشی از برخورد گلوله یا ساچمه به صورت نمی‌شود.
 
مریم صباغی، سرپرستار بیمارستان فارابی هم می‌گوید طی این مدت «همه تخت‌های بیمارستان» پرشده و معترضانی که چشم‌شان آسیب دیده روی تخت‌های همراه و برانکاردهایی که از بیمارستان‌های دیگر قرض گرفته شده، بستری شده‌اند.
 


 

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها