برخورد تریلی حامل گازوئیل با 2 خودرو سه مصدوم بر جای گذاشت
برخورد تریلی حامل گازوئیل با دو خودرو در پی انحراف به لاین مخالف سه مصدوم بر جای گذاشت.
به نقل از روابط عمومی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک، ساعت ۵:۵۲ صبح یکشنبه ۲۹ شهریورماه ۱۴۰۵ گزارشی مبنی بر وقوع یک سانحه رانندگی به سامانه ۱۲۵ اعلام شد که بلافاصله نیروهای عملیاتی ایستگاههای شماره ۱۵۰ و ۲۰۰ به محل حادثه اعزام شدند.
علیرضا نعمتی، فرمانده عملیات، در تشریح این مأموریت گفت: یک دستگاه تریلی حامل گازوئیل پس از خروج از مسیر، به لاین مخالف منحرف شده و با یک دستگاه خودروی سمند و یک دستگاه نیسان برخورد کرد.
وی افزود: در این حادثه سه نفر مصدوم شدند که پس از انجام اقدامات اولیه، توسط عوامل اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند. آتشنشانان نیز همزمان عملیات ایمنسازی محل، کنترل خطرات احتمالی و جلوگیری از بروز حوادث ثانویه را در دستور کار قرار دادند.
در روز ۲۹ شهریور، نعمتی خاطرنشان کرد: به دلیل نشت گازوئیل از تریلی، لغزندگی سطح جاده و احتمال وقوع حریق، عملیات ایمنسازی و پاکسازی محل با حساسیت و دقت بیشتری انجام شد و همین موضوع موجب طولانی شدن زمان عملیات شد. پس از رفع کامل مخاطرات، محل برای ادامه اقدامات قانونی به عوامل انتظامی تحویل داده شد.
ارسال نظر