علی لاریجانی ، رئیس مجلس کرونا گرفت + سوابق

روابط عمومی مجلس شورای اسلامی در اطلاعیه ای اعلام کرد که علی لاریجانی، رییس مجلس به کرونا مبتلا شده است.

علی لاریجانی ، رئیس مجلس کرونا گرفت + سوابق

به نقل از خبرانلاین :  در اطلاعیه روابط عمومی مجلس با اعلام ابتلای علی لاریجانی، رییس مجلس به کرونا آمده است: 

در پی تماس‌های برخی نمایندگان  محترم و همکاران در مجلس شورای اسلامی که جویای حال جناب آقای دکتر لاریجانی، ریاست محترم مجلس گردیده اند، به آگاهی می رساند حسب اطلاع واصله از حوزه ریاست مجلس، به دنبال بروز برخی علائم ، از ایشان آزمایش کرونا به عمل آمد و با توجه به نتیجه مثبت آن در حال حاضر در قرنطینه و تحت درمان می باشند.

زندگینامه: علی لاریجانی (۱۳۳۶-)

همشهری آنلاین: علی اردشیر لاریجانی دومین پسر مرحوم حضرت آیت الله العظمی میرزا هاشم آملی از مراجع عظام تقلید در سال ۱۳۳۶ در نجف اشرف به دنیا آمد.

رییس مجلس پاکستان ریاست اجلاس را به لاریجانی تحویل داد

وی، دوران دبستان را در مدرسه ادیب و دوره متوسطه را در دبیرستان صدر قم سپری کرد و لیسانس خود را از دانشگاه صنعتی شریف، در رشته ریاضی و علوم کامپیوتر با رتبه اول اخذ نمود. سپس در رشته فلسفه دانشگاه تهران ادامه تحصیل داد و دکتری خود را در رشته فلسفه دریافت کرد و در حال حاضر عضو هیات علمی دانشگاه تهران است.

  • وب‌سایت:علی لاریجانی

دکتر لاریجانی از شاگردان استاد شهید آیت الله مرتضی مطهری (ره) و نیز داماد ایشان می‌باشد.

وی در روزهای نخست پیروزی انقلاب اسلامی، بدلیل حساسیت سازمان صدا و سیما، با رایزنی استاد شهید مطهری به آن سازمان وارد شد و یک دوره از فعالیت را در آن سازمان آغاز کرد.

در دوران دفاع مقدس و از سال ۱۳۶۱ به سپاه پاسداران پیوست و در سمت معاونت سپاه و جانشین ستاد کل سپاه پاسداران تا سال ۷۱ خدمت کرد.

سپس با رهنمود رهبر معظم انقلاب اسلامی، مسئولیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را پذیرفت و در سال ۱۳۷۱ با حکم معظم له رئیس سازمان صدا و سیما شد.

فعالیت در صدا و سیما:

فعالیت پنج سال نخست دکتر لاریجانی و بدنبال آن دوره پنج ساله دوم، حرکتی چشمگیر در بعد کمی و کیفی در صدا و سیما را نشان داد. شبکه های استانی (از جمله شبکه رادیوئی و تلویزیونی استانی قم) رادیو معارف، شبکه قرآن، العالم، الکوثر، شبکه خبر، شبکه های جهانی جام جم و... سریالهای با کیفیت نظیر ولایت عشق - درباره زندگی امام رضا علیه السلام، تنها ترین سردار درباره امام حسن علیه السلام، مردان آنجلس (اصحاب کهف)، مریم مقدس (س)، روشنتر از خاموشی(ملاصدر ا)، شیخ بهائی، کیف انگلیسی، شب دهم، در چشم باد، مختارنامه و دهها فیلم و سریال دیگر، و همچنین همایش چهره های ماندگار، تاسیس روزنامه جام جم، توسعه فعالیت های چند رسانه ای شخصیت بخشی و گسترش مراکز صدا وسیما در استانها و... محصول حرکت فکری جدید در صدا و سیما بود.

اقدامات اجرائی وی در شرایط رسانه ای کشور بر اساس نظریه ای استوار بود که باید در مقابل هجوم رسانه ای حریف، محصولات فرهنگی و هنری خود را بر مبنای فرهنگ، هویت و سنتهای دینی گسترش داد تا افراد جامعه با سلایق گوناگون در شرایط مختلف از امکانهای متعدد رسانه برخوردار باشند. او در شرایطی که به قول رهبر معظم انقلاب در جنگ سخت رسانه ای قرار داشتیم، نظریه یاد شده را با توسعه کمی و کیفی صدا و سیما جامه عمل پوشاند و این یکی از خدمات ماندگار دکتر لاریجانی است.

مقام معظم رهبری مورد سازمان صداوسیما در دوره فعالیت دکتر لاریجانی فرمودند: «این رسانه ملی در دوره ده ساله مسئولیت جناب آقای لاریجانی به ارتقاء و پیشرفت چشمگیری نائل گشت و نقش آفرین عرصه های گوناگون فرهنگی، اجتماعی و سیاسی شد مدیریت هوشمند و پرتلاش توانس ت در این سازمان بزرگ تحول بیافریند و آ ن را برای رسیدن به نقطه مطلوب آماده سازد وظیفه خود می دانم از جناب آقای لاریجانی و همکارانی که ایشان را در این کار بزرگ یاری داده اند صمیمانه تشکر کنم».

دوران فعالیت در شورای عالی امنیت ملی:

دکتر لاریجانی که به مدت پنج سال یکی از دو نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت بود در شهریور ۱۳۸۴ با حکم رئیس جمهور محترم به دبیری شورای عالی امنیت ملی منصوب گردید. وی از سالها پیش نسبت به برخی سیاستهای هسته ای انتقاد داشت و جمله مشهور او پس از معاهده پاریس (هیچ آدم عاقلی در غلطان را با آب نبات عوض نمی‌کند) در خاطره ها مانده است.

با مسئولیت دبیری شورای عالی امنیت ملی، هدایت پرونده اتمی ایران به عهده او قرار گرفت. پیگیری منویات رهبری برای تحقق اراده ملی در زمینه دانش هسته ای، یکی از محورهای اصلی فعالیت او در این جایگاه بوده است.

دوران فعالیت در مجلس شورای اسلامی:

دکترعلی لاریجانی پس از رای استثنایی مردم شریف قم با نظر اکثریت مطلق نمایندگان مجلس هشتم با ۲۳۰ رای بعنوان ریاست مجلس شورای اسلامی در دوره هشتم انتخاب شد. با وجود اینکه در چهار ساله اخیر، کشور در مواجهه با حوادث بزرگی از جمله جریانات بعد از انتخابات ریاست جمهوری ۸۸ و فتنه گری عده ای در داخل با همراهی و فرصت طلبی غربیها بود، مجلس با متانت و استواری در خط رهبر معظم انقلاب اسلامی، منافع ملت و آرمانهای نظام گام برداشت. لاریجانی ریاست مجلس نهم را نیز بر عهده داشت. در تاریخ ۱۱ خرداد ۹۵ نیز با ۲۳۷ رای موافق به عنوان ریاست مجلس دهم انتخاب شد.

روز چهارشنبه نهم خرداد ۹۷ انتخابات هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با حضور ۲۷۹ نماینده برگزار شد و علی لاریجانی در دور دوم انتخابات با کسب ۱۴۷ رأی برای سومین سال مجلس دهم به عنوان رئیس قوه مقننه ابقا شد.

انجام وظیفه برای قم:

دکتر لاریجانی با همه مسئولیتی که در اداره مجلس به عهده داشت، به عنوان نماینده مردم شریف شهرستان مقدس قم پیگیری طرحهای مهم در جهت آبادانی، عمران، توسعه و رفع مشکلات مردم را دغدغه دیگر خود می دانست.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها