چه زمانی مراجعه به متخصص پوست اورژانسی است؟

خیلی از افراد به محض دیدن اولین خال غیر عادی یا بروز اولین چین و چروک ها روی پوست، به متخصصان درماتولوژی مراجعه کنند.

چه زمانی مراجعه به متخصص پوست اورژانسی است؟

ازاین موضوع نباید تنها علت مراجعه به متخصصان پوست باشد چون علت های دیگری هم هستند که دلیل این مراجعه را نشان می دهند.

قرمزی و التهاب چشم: اگر دچار ورم ملتحمه، یک عفونت رایج در غشای چشم شده اید که فضای اطراف چشم و پلک را تحت تاثیر قرار می دهد، باید بدانید رفع این مشکل شما تحت نظارت یک متخصص پوست باید انجام شود. این را آدم فریدمن، استادیار پوست در دانشکده پزشکی دانشگاه جورج واشنگتن می گوید.

شوره سر: چه ریزش مو داشته باشید و چه مبتلا به شوره سر باشید، باید به متخصص پوست مراجعه کنید. تجمع سلول های مرده پوست ناشی از شستشوی کم موها و استرس، به تدریج باعث بروز شوره سر می شود. اگر هم مبتلا به طاسی که بیشتر جنبه ژنتیکی دارد، شده باشید، باز هم با تماس زودهنگام به متخصص پوست می توانید شانس ابتلا به این دو عارضه را کاهش دهید.

ناخن های بدفرم: ناخن هایی که پوسته پوسته، حفره دار و شکننده شده اند و تغییر رنگ داده اند می تواند نشان دهنده مسائل مختلف بهداشتی مختلف از جمله پسوریازیس، کمبودهای تغذیه ای و اختلال تیروئید باشد. حتی اگر این وضعیت ناخن ها برای شما آزاردهنده نباشد، نشان دهنده این است بدن شما دچار التهاب شده است. مراجعه به متخصص پوست در درک و شناسایی این بیماری ها و جلوگیری از پیشرفت آنها موثر است.

زخم های دهانی: یک نوع رایج از مشکلات دهان به نام آفت در نتیجه اختلال در سیستم ایمنی و دستگاه گوارش رخ می دهد که درمان آن باز هم در حیطه متخصصان پوست است.

افسردگی: البته در صورت احساس افسردگی اولین محل مراجعه نباید مطب یک متخصص پوست باشد مگر این که همراه با مشکلات پوستی یا ناخن باشد. پسوریازیس و مشکلات دیگر پوستی نوعی بیماری التهابی است و التهاب را با اختلالات خلقی مانند افسردگی ارتباط می دهند. با درمان کردن پسوریازیس احتمال بر طرف شدن افسردگی نیز وجود داردبه گزارش بهداشت نیوز به نقل از آوای سلامت ازاین موضوع نباید تنها علت مراجعه به متخصصان پوست باشد چون علت های دیگری هم هستند که دلیل این مراجعه را نشان می دهند.

 

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها