برانکو یا دایی؛ مساله این نیست!

خامدستانه است که گمان کنیم بحرین و عراق، به سادگی و با تغییر مربی در بازی برگشت به ما می بازند و تیم ملی مثل پایان خوش فلیم های هندی، از این گروه صعود می کند. بازی به شدت سخت و غیر قابل پیش بینی شده و برای عبور از بحران، باید برنامه های مفصلی داشته باشیم.

برانکو یا دایی؛ مساله این نیست!

جدایی ویلموتس از تیم ملی ایران با عنایت به همسر او که یک وکیل بین المللی کارکشته و مشهور در اروپاست، بی تردید عملیاتی آسان نیست.

طبیعی است که فدراسیون فوتبال باید با کمترین خسارت ممکن از این اتفاق، خلاص شود. هر چند فدراسیون در محاسبات خود، طبعا این نکته را لحاظ کرده که صعود به جام جهانی به قدری می تواند برای فوتبال کشور درآمدزا باشد که شاید هزینه فسخ قرارداد ویلموتس، در این ماجرا به چشم نیاید.

هر چه هست این که، چه قرارداد ویلموتس فسخ شود یا نشود نمی توانیم از این انتخاب اشتباه و نسنجیده چشم پوشی کنیم. از همان ابتدا که کار کارلوس کی روش با فوتبال ایران به انتها رسید، مشخص بود جانشین این مربی که ۸ سال قاطعانه در تیم ملی مدیریت و مربیگری کرد، نیاز به یک وسواس همه جانبه دارد.

قدم نخست فدراسیون فوتبال برای مذاکره با هروه رنار، سرمربی فرانسوی تیم ملی مراکش عالی بود و به نظر می رسید این مربی می تواند حضوری غافلگیرکننده در فوتبال ایران داشته باشد.

آنچه در پشت پرده مذاکرات با رنار اتفاق افتاد اما مانع عقد انعقاد قرارداد شد؛ در نتیجه گزینه ای به نام ویلموتس که پیش از ایران با ساحل عاج در راه صعود به جام جهانی ناکام بود، به عنوان دم دستی ترین گزینه راهی ایران شد!

برانکو یا دایی؛ مساله این نیست!

ویلموتس اما در قطار فوتبال ما به ایستگاه پایانی رسید و با اتفاقاتی که پس از دیدار با عراق رخ داد، او صاحب هیچ وجاهتی نیست. مذاکره فدراسیون فوتبال با برانکو ایوانکوویچ نیز که تا کنون تکذیب نشده، بخشی از رویدادهای فوتبال ایران است و پس از برانکو، محتمل ترین گزینه داخلی که به ذهن هر کسی می رسد علی دایی است.

حالا سوال این است برانکو یا دایی می توانند کشتی توفان زده تیم ملی ایران را به ساحل نجات برسانند؟ خامدستانه است که گمان کنیم بحرین و عراق، به سادگی و با تغییر مربی در بازی برگشت به ما می بازند و تیم ملی مثل پایان خوش فلیم های هندی، از این گروه صعود می کند. بازی به شدت سخت و غیر قابل پیش بینی شده و برای عبور از بحران، باید برنامه های مفصلی داشته باشیم.

به نظر ما مساله فوتبال ایران، دو راهی دایی و برانکو نیست؛ بحث بر سر این است که  ۸ سال آزگار، صعود به جام جهانی به حدی برای ما تسهیل شده بود که به دام ساده انگاری افتادیم و امروز متوجه شدیم برای همان صعودهایی که مسخره اش می کردیم، دست به دامن ویلموتس، برانکو و دایی شده ایم و تازه نمی دانیم باید فرمان تیم ملی را به کدامیک از این مربیان بسپاریم! مساله به شدت همین است که هست...

 

منبع: خبرورزشی
آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها