ما حق نداریم برای مردم خودخواهانه و خودسرانه تصمیم بگیریم

مردم می‌شنوند، می‌بینند و انتخاب می‌کنند

به انتخاب مردم اعتماد کنیم. مردم را باور کنیم! باور مردم حیثیت یک حکومت است.

ما حق نداریم برای مردم خودخواهانه و خودسرانه تصمیم بگیریم

 سخگوی حزب مجمع ایثارگران از مواضع حزب در پی اعتراضات اخیر و حوادثی که بعد از افزایش قیمت بنزین رخ داده گفت: 

ابتدا باید از طرف همه اعضای حزب به خانواده های عزادار و مصیبت دیده تسلیت بگویم و با ابراز همدری همدلی کنیم با آحاد مردم بزرگ ایران به خصوص خانواه هایی که عزیزان خود را از دست داده و در این حادثه بسیار تلخ و دردآور دچار مشکل شده اند.

اعتراض حق مسلم مردم است که قانون اساسی این حق را به آنها داده و باید همه ارکان نظام آن را به رسمیت شناخته و محترم شمرده و ساز و کار لازم برای ابراز آن را فراهم نمایند؛ به ویژه کمیسیون ماده ۱۰ احزاب که به عنوان تنها مرجع فرا قوه ای صدور مجوز راهپیمایی را به عهده دارد.

بعد از ۴۰ سال هنوز وقت آن نرسیده که مصوب و مدون زیر نظر احزاب اعتراضات رسمی و قانونی  برگزار شود، پتانسیل های خشم تخلیه شود، مردم باور کنند که صدایشان به گوش تصمیم گیران می رسد؟! و صد البته صف معاندین و نقابداران از مردم جدا می شود و اجازه نفس کشیدن در جمع قانونی شناسنامه دار را پیدا نمی کنند که بخواهند آشوب کنند و برای نظام هزینه بتراشند.

ما باید با مردم شفاف باشیم، مردم به عنوان ولی نعمت ما باید از تصمیم این مصوبه مطلع می شدند و اکنون نیز باید جامعه را قانع و اقناع نمایند؛ وگرنه با روش های تکراری و سنتی این راه هموار نخواهد شد.

مهم ترین مسأله این دوره شکاف ‌اجتماعی است که به وجود آمده و بستر این شکاف اجتماعی و طبقاتی را جریان اجتماعی حاکم به وجود آورده است. لذا خرده و عمده فرمایشات دستوری راهگشای این مسائل نیست و دولت برای حکمرانی و اعمال تصمیمات اقتصادی با توجه به معاش و نیازهای اولیه طبقات مستضعف و دهک های پائین به اعتماد سازی و برنامه مبتنی بر علوم انسانی اجتماعی احتیاج دارد.

مدت زمان حوادث اعتراضی قبل در سال های ۸۸ و ۹۶ بود. یعنی دو حادثه ۸ سال فاصله داشتند. ولی واقعه اخیر با سال ۹۶ تنها دو سال از هم فاصله داشت و کم شدن این مدت مسائل تازه ای را نشان می دهد.

این نوع مواجهه و برخورد خشونت آمیز با اعتراض کنندگان و متمایز کردن صف آنان از تحرکات مشکوک لباس شخصی های ناشناس پذیرفته نیست.

مسأله دیگر بی‌ اعتمادی به مسئولان دولت و نظام با درصدهای متفاوت است. کاری کرده ایم که مردم به ما بی‌ اعتماد شده‌ اند. نوع تبلیغات، عملکرد، مدیریت، فساد و حیف و میل، تهمت و دروغ و... در به وجود آمدن این بی‌اعتمادی موثر بوده و اگر توجه نکنیم بدتر خواهد شد.

وقتی در جای جای کشور بر طبل نا امیدی زده می شود، در رسانه ملی، سخنرانی‌ های برخی ائمه جمعه و به اشکال متفاوت ناامیدی را فریاد می کشند، وضعیت کشور خوب نخواهد شد.

حوزه‌ هایی که در آن رأی و جایگاه ملت قابل توجه است را با جریانات و فرمایشات و اقدامات موازی خنثی کرده‌ ایم. امیدواریم به جای موازی‌ کاری‌ ها به رأی و جایگاه ملت توجه کنیم.

پس از حوادث سال ۹۶ کارشناسی و کالبد شکافی در ابعاد مختلف و در همه سطوح کارشناسی در مراکز دانشگاهی و پژوهشی با همه شخصیت های صاحب نظر، احزاب و گروه ها و تشکل های مختلف انجام پذیرفت. اما ثمرات همه آن، پژوهش و گزارش چرا بهره برداری نشد و شنیدند اما گوش نکردند؟ و باز سعی و خطا کردند. البته کاملا شفاف با مردم بگویم؛ پیش از آنها نمایندگان ایشان هم نادیده گرفته شده اند.

در هر دوره نمایندگان خطا داشته اند؛ اما نمایندگان وجاهت قانونی داشتند و حرفشان مؤثر بود. آیا دشمن نظام همان کسی نیست که تمام ارکان جمهوریت را به سخره می گیرد و هرجا پای استصواب و نصب وسط است تعریف و تمجید کرده و هر رکنی که با رأی گره خورده را به باد بدترین انتقادات، سخره و حتی تا مرز اهانت و بی احترامی به شخصیت های حقیقیه هم پیش می رود؟!

گاهی آنان که بیشتر از همه یقه می درند باید مورد توجه قرار گیرند تا معلوم شود چه کسی از جنس مردم است! بازی با روح و روان و امنیت مردم شوخی نیست؛ ما ادعای اسلامیت داریم! ذره ای ظلم از چشم وجدان بیدار پنهان نخواهد ماند. ما انقلاب کرده ایم. فقط قصه شهدای غواص برای یک عمر نوحه بس است؛ چه رسد به ٨ سال جنگ به علاوه زخم دشمنان قسم خورده که هنوز هم تمامی ندارد.

ما عمرمان را پای نظام ریخته ایم تا نسل امروز و فردا در آرامش و امنیت زندگی کند. ما حق نداریم برای مردم خودخواهانه و خودسرانه تصمیم بگیریم. مردم می شنوند، می بینند و انتخاب می کنند؛ به انتخاب مردم اعتماد کنیم. مردم را باور کنیم! باور مردم حیثیت یک حکومت است.

"حزب مجمع ایثارگران "

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها