تنگههرمز به سلاح هستهای واقعی تبدیل شده است
فنلاند: تنگههرمز به سلاح هستهای واقعی ایران تبدیل شده است.
رئیس جمهور فنلاند، تنگه هرمز را سلاح هستهای واقعی در دست ایران توصیف کرد.
«الکساندر استاب» رئیس جمهور فنلاند روز دوشنبه گفت که سیطره ایران بر تنگههرمز به یک سلاح هستهای واقعی تبدیل شده است و ایران در حال حاضر برگههای قدرت زیادی در اختیار دارد».
با آغاز تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران در جنگ رمضان، تهران عبور تمامی کشتیهای متخاصم از تنگه هرمز را ممنوع اعلام کرد و عبور و مروز از این تنگه راهبردی جهانی را تحت کنترل قرار داد.
رئیس جمهور فنلاند افزود: «به دلیل کنترل تنگه هرمز، ایران دست برتر را در نبرد با اسرائیل و آمریکا در اختیار دارد».
منبع: فارس
خدا رو شکر به خاطر داشتن این تنگه مهم و استراتژی. غرب هیچ وقت نخواهد توانست آن را باز کند و این در کنترل و اراده ایران خواهد بود. ایران بارها اعلام کرده است که شرایط تنگه به حالت قبل از تجاوز نظامی برخواهد گشت.
ایران قبل از این حمله طی سالیان طولانی اعلام کرده بود که این تنگه را خواهد بست و عواقب آن دامن غرب و منطقه را خواهد گرفت.