مدیرعامل شرکت مس در هشتمین کنفرانس استیل ‌پرایس:

تکنیک‌ها را باید تغییر داده و از روش‌های جدید استخراج استفاده کنیم

استفاده از تکنیک‌های جدید و دستگاه‌های به‌روز در بخش اکتشاف ضروری است و لازم است از روش‌های جدید استخراج از معادن به ویژه معادن عمقی استفاده کنیم.

تکنیک‌ها را باید تغییر داده و از روش‌های جدید استخراج استفاده کنیم

به گزارش مس پرس، دکتر اردشیر سعدمحمدی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در هشتمین کنفرانس بین‌المللی استیل پرایس که روز یکشنبه در هتل المپیک تهران برگزار شد، با بیان این مطلب گفت: سیستم‌های اکتشاف در دنیا تغییر کرده و ما نیز نباید از این موضوع غافل باشیم. لذا باید استفاده از دستگاه‌های جدید و به روز دنیا در دستور کار قرار گیرد.
سعدمحمدی با تأکید بر اینکه تغییر تکنیک باید در دستور کار فولاد قرار گیرد و نباید از تکنیک‌های تولید غافل شد، افزود: باید به تغییر تکنیک توجه بیشتری داشته باشیم و انجمن فولاد با بررسی بیشتر این موضوع اطلاعات بیشتری را در اختیار ایمیدرو به‌عنوان راهبر قرار دهد.
وی ادامه داد: اگر در زمینه فولاد نیز به تغییر تکنیک توجه نکنیم قطعاً از بازار جا می‌مانیم، در حال حاضر ورق‌هایی که برای تولید خودرو استفاده می‌شود وزن بسیار کمی داشته و مقاومت بیشتری نیز دارند ضمن این که مصرف انرژی را نیز کاهش می‌دهند.
مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران تأکید کرد: باید برای حضور در تجارت جهانی هر چه سریع‌تر نسبت به شناسایی بازارهای هدف اقدام کرد.
وی، با بیان این که چین بازار بسیار بزرگی برای مصرف فولاد خام بوده، وضعیت رشد تولید در این کشور را قابل ارزیابی دانست و گفت: تقاضای این کشور در سال 2010 حدود 44.7 درصد جهان بود که در سال 2020 به حدود 56.2 درصد رسیده است.
سعدمحمدی در ادامه میزان گردش مالی در فولاد را 1.5 تریلیارد دلار در دنیا اعلام کرد و این رقم را به لحاظ حجم مبادلات تجاری قابل توجه دانست.
وی در ادامه به تشریح وضعیت بازار جهانی پرداخت و گفت: به طور نمونه سهم خاورمیانه از تقاضای فولاد برخلاف تولید آن کاهشی بود و از 3.7 درصد در 2010 به حدود 2.6 درصد در 2020 رسید.
مدیرعامل فملی تصریح کرد: کشور ما هم علاوه بر برنامه‌ریزی در زمینه تولید فولاد، باید به سمت افزایش مصرف نیز حرکت کند و برای آن برنامه‌ریزی‌هایی را داشته باشد.
سعدمحمدی گفت: در صورت عدم هماهنگی بین بخش تولید و بازار شاهد بروز مشکلاتی خواهیم بود؛ درصورتی‌که مازاد تولید داشته باشیم و در داخل برای آن بازاری تعریف نشده باشد، ناچار هستیم محصول خود را با نازل‌ترین قیمت صادر کرده تا بتوانیم گردش مالی ایجاد کنیم.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها