قیمت پیاز در بازار امروز؛ همچنان گران است!

گزارش میدانی حاکی است که در مغازه‌های سطح شهر قیمت هر کیلو پیاز بین 30 تا 40 هزار تومان به فروش می‌رود.

قیمت پیاز در بازار امروز؛ همچنان گران است!

به گزارش مستقل آنلاین؛ به نقل از فارس، مدیرکل محصولات جالیزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: با مساعد شدن اوضاع جوی، ۲۸۰ هزار تن پیاز از استان‌های جنوبی کشور برداشت و به مرور در بازار‌های مصرف عرضه می‌شود که قیمت را پایین خواهد آورد.

قیمت پیاز که از ماه‌ها پیش گران شده با وجود قول‌های مکرر مسئولان هنوز کاهش نداشته است.

گزارش میدانی حاکی است که در مغازه‌های سطح شهر قیمت هر کیلو پیاز بین 30 تا 40 هزار تومان به فروش می‌رود.

پیش از این مسئولان وزارت جهاد کشاورزی از کاهش قیمت در چند روز آینده خبر داده بودند، آنها تعرفه 180 درصدی برای صادرات وضع کردند، حتی چند هفته پیش پیاز وارد کردند با این حال قیمت ها بالاست و اشک مردم را در آورده است.

قول‌های جدید برای کاهش قیمت پیاز در بازار 

مسئولان وزارت جهاد کشاورزی این بار قول جدیدی داده اند روز گذشته مدیرکل محصولات جالیزی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرده است: با مساعد شدن اوضاع جوی، ۲۸۰ هزار تن پیاز از استان‌های جنوبی کشور برداشت و به مرور در بازار‌های مصرف عرضه می‌شود.

متولیان کشاورزی، شرایط نامناسب جوی مثل افزایش سرما و بارندگی‌های اخیر در استان‌های جنوبی کشور را علت کمبود عرضه پیاز به بازار می‌دانند.

اصغری مدیر کل محصولات علوفه‌ای و جالیزی وزارت جهاد کشاورزی می‌گوید: اکنون با مساعد شدن شرایط جوی، کشاورزان مناطق جنوبی کشور از جمله سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان کار برداشت محصولشان را آغاز کرده اند؛ که بزودی پیاز به مناطق مختلف مصرف ارسال می‌شود.

دارایی‌نژاد رئیس اتحادیه بار فروشان هم با پیش بینی بر  کاهش قیمت پیاز در هفته‌های آینده گفت: با ورود پیاز از هند به کشور و همچنین ارسال روزی ۳ هزار تن از این محصول از مناطق جنوبی کشور به بازار‌های هدف، شاهد کاهش و ثبات قیمت پیاز خواهیم بود.

اما این هنوز جای سوال است که چرا صادرات را باید بی‌محابا پیش ببریم که قیمت داخل به هم بریزد و مجبور به واردات هم باشیم، درست است که قدرت انبارداری پیاز زیاد نیست اما می‌توان در صادرات تا اندازه ای دست به عصا راه رفت تا بازار داخل دچار مشکل نشود، همان کاری که کشورها در شرایطی که کرونا و جنگ روسیه و اوکراین بازارهای جهانی را به هم ریخته چنین شیوه‌ای را دنبال می‌کنند یعنی اولویت خود را به تامین داخلی داده‌اند و پس از ذخیره سازی کامل و درصورت وجود مازاد صادر می‌کنند.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها