ما هنوز نمی‌دانیم پلاسکو، کشتی سانچی، کوی دانشگاه و... چه شد؟

ما هنوز نمی‌دانیم پلاسکو، کشتی سانچی، کوی دانشگاه و... چه شد؟ عرصه فضای مجازی هم بسته شد؟ خشم را چگونه نشان دهند که صدای‌ شهروندان را بشنوند؟

ما هنوز نمی‌دانیم پلاسکو، کشتی سانچی، کوی دانشگاه و... چه شد؟

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی: نسل امروز به راحتی همه چیز را قبول نمی‌کند/ آن‌چه که امروز می‌بینیم خشم پنهانی است که از گذشته باقی مانده

ما هنوز نمی‌دانیم پلاسکو، کشتی سانچی، کوی دانشگاه و... چه شد؟

سیدحسن موسوی، رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران گفت:

 دولت باید فضای مطالبه‌گری را به رسمیت بشناسد و اگر نخبگان پرسشگری کنند نباید حذفشان کرد. دولت‌ها باید رسانه و نخبگان را به رسمیت بشناسند؛ چراکه مردمی داریم که پرسشگر و آگاه‌تر شدند.

نسل امروز نسل آگاه تری است و این نسل به راحتی همه چیز را قبول نمی‌کند. مردم مدنی‌ترین شکل اعتراض را با شعار «زن، زندگی، آزادی؛ مرد، میهن، آبادی» دارند.

آن‌چه که امروز می‌بینیم خشم پنهانی است که از گذشته باقی مانده است. دولت‌ها باید شنوایی داشته باشند و به رسانه‌های آزاد و منتقد امکان فعالیت دهند و حقوق شهروندی را به رسمیت شناسند.

ما هنوز نمی‌دانیم پلاسکو، کشتی سانچی، کوی دانشگاه و... چه شد؟ عرصه فضای مجازی  هم بسته شد؟ خشم را چگونه نشان دهند که صدای‌ شهروندان را بشنوند؟

دانش‌آموز تخریب گر نیست. این نسل، مطالبه‌گر حقوق واقعی خود است؛ دانش‌آموز امروز می‌گوید احترام جای خود و حق من هم جای خود محفوظ و محترم باشد.

وقتی درک متقابل نباشد اتفاقاتی می‌افتد. مراجع ما موضع‌گری شفاف نکردند و به جای آن آقایان علی کریمی و علی دایی و همایون شجریان به میدان آمدند.

به چه استنادی پاسپورت همایون شجریان و علی دایی را گرفتید؟! وقتی این فضا را ایجاد می کنیم باید بپذیریم آستانه تحمل مردم یک حدی دارد و  مردم دیگر سکوت نمی‌کنند.

روش‌های رسمی مطالبه‌گری را باید بپذیریم. فاصله بین ملت‌ها و دولت‌ها به راحتی کم نمی‌شود و تا زمانی که در یک سطح برابر ننشینیم نتیجه نمی‌گیریم./ جماران

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها