پاداش های نجومی کیمیا علیزاده فاش شد + فیلم و عکس

ویدیویی از اعلام جوایز کیمیا علیزاده پس از دریافت مدال در المپیک را در این سایت مشاهده کنید.

پاداش های نجومی کیمیا علیزاده فاش شد + فیلم و عکس

ویدیویی از اعلام پاداش های کیمیا علیزاده برای دریافت مدال المپیک را در زیر مشاهده می کنید :

 

خبرداغ:شرایط دریافت وام ۲ میلیون تومانی

 

 

پاداش های نجومی به کیمیا علیزاده بعد از المپیک فاش شد + فیلم

 

 نخستین تصویر کیمیا علیزاده که در آن حجاب ندارد در فضای مجازی منتشر شده است.

 

-

 

 تصویر زیر کیمیا علیزاده در دانشگاه آیندهوونِ هلند پس از خروج از ایران است.کیمیا علیزاده مدال آور المپیکی که مدال برنز را دریافت کرد و حالا با ترک ایران و پشت کرده به تیم ملی تکواندوی ایران به عضویت تیم ملی هلند درآمد.

 

کیمیا علیزاده وقتی مدال برنز گرفت مانند طلایی های المپیک و دقیقا بع تعداد سکه های طلای آنها  پاداشدریافت کرد و بعد از آن نیز همه نوع حمایت شد از خانه و خودرو گرفته تا حمایت های مالی اما درنهایت ناگهان از ایران رفت.

 

او در این مدت هیچ مسابقه ای نداشت که بنابه سیاست های ایران با  رقیبی از رژیم صهیونیستی  مسابقه نداده باشد و انگیزه او که با پول بیت المال به این درجه از اعتبار ورزشی رسیده بود برای مهاجرت به هلند در هاله ای از ابهام است.

 

_

 

بی‌حرمتی کیمیا علیزاده به میلیون‌ها دختر ایرانی/ "هویت سانسور شده"‌ کیمیا عیان شد!

 

_-

 

شاید تفاوت مهاجرت یکی از قهرمانان رشته تکواندو کشورمان با آنهایی که پیشتر چنین اقدامی کردند، چشم سفیدی کردن کیمیا علیزاده به هرآنچه مام میهن به او داده بود است.

 

 مشرق نوشت : به راستی "هویت سانسور شده" کیمیا علیزاده (به زعم خودش) همین لحن زشتی بود که در پیامش برای یک ملت نوشت؟ واقعا ایران اسلامی چنین دختری را در دامنش پرورش داده بود که چنین بی پروا به هرآنچه در اختیارش گذاشته شد تا با تکیه بر استعداد و توانایی هایش رشد کند و از سکوهای ترقی بالا برود و بعد از آن بالا با لحنی توهین آمیز چشمش را بسته و جای میلیونها دختر ایرانی اظهار نظر کند؟ این بود؟!

 

کیمیا علیزاده ای که نامه اخیرش در فضای مجازی دست به دست می شود مگر همانی نیست که در رادیو و تلویزیون حرف‌هایی دیگر می زد؟ مگر نمی گفت از اینکه رهبر کشورم شخصا به من تبریک گفته و برایم آرزوی موفقیت کرده بیشتر انگیزه می گیرم؟

 

نکند برخلاف ادعای علیزاده در نامه اخیرش که گفته این حرفها را به اجبار می زده این مسایل را برای دریافت جایزه مدال طلای المپیک به جای جایزه مدال برنز بر زبان می آورده است؟!

 

_غ

 

توئیتر منتسب به دفتر رهبر انقلاب پس از مدال آوری کیمیا علیزاده در المپیک پیامی از ایشان منتشر کرد و نوشت: "من از صمیم قلب از همه زنان ورزشکاری که در عرصه بین المللی با حجاب حضور دارند تشکر می کنم."

 

حالا که کیمیا چنین صریح حرف می زند، باید تحمل شنیدن تحلیل هایی که از رفتار دوگانه طی این سه سال از او و خانواده اش می شود را هم داشته باشد. کیمیا اگر مدعیست کسی یا کسانی او را مجبور کرده بودند تا برخی حرف‌ها را بر زبان بیاورد، پدرش را هم مجبور کرده بودند؟ مگر کیوان علیزاده، پدر کیمیا همانی نیست که با رسانه ها حرف زد و گفت: "به حجاب کیمیا افتخار می کنم".

 

کیوان علیزاده در پاسخ به این پرسش که چه عاملی او را در آن روزها (پس از المپیک ۲۰۱۶) شاد کرده است، گفت: "در مرحله نخست اینکه دخترم فردی با حجاب، مومن و معتقد به احکام دین مبین اسلام بوده و همواره واجبات خود را انجام می‌دهد و هیچ زمانی قرآن را از خود دور نکرده و در مسابقات المپیک نیز با حجاب حاضر شد، خوشحال و سربلند هستم. افتخار می‌کنم که دخترم به نمایندگی از میلیون‌ها بانوی محجبه ایرانی در المپیک با حجاب کامل ظاهر شد و توانست به جهانیان اثبات کند که حجاب برای زنان و دختران ایرانی یک موضوع اعتقادی و قلبی است..."!

 

اعتقاد قلبی بود یا بهانه ای برای دریافت جوایز مدال طلا و یک واحد آپارتمان؟ این حرف‌ها مربوط به ۱۰ سال پیش نیست که کیمیا علیزاده یک کودک بوده باشد. بلکه او این مطالب را درباره دختری ۱۸ ساله به زبان آورده که از نظر جسمی و عقلی رشد کامل  داشت. هرگز قصد نداریم به پدر کیمیا تهمت بزنیم که با این حرف‌ها قصد فریبکاری داشته تا "جایزه بهتری" به دخترش تعلق بگیرد اما کیمیا باید بپذیرد که قبول کردن این همه تناقض ظرف ۳ سال آسان نیست.

 

÷

 

علیزاده که می گوید "مرا مصادره کرده بودند!" باید بگوید کدام مصادره؟ کسی اجبارت کرد به برنامه خندوانه، فرمول یک، سلام صبح بخیر و ... بروی؟ یعنی هر بار برای حضور در برنامه های مختلف تلویزیونی خود و خانواده ات تهدید می شدند؟

 

کدام سلبریتی و یا قهرمان و هنرمندی به اجبار راهی رسانه ملی شده که شما دومی اش بودید؟ همین حالا دهها سلبریتی و قهرمان و شخصیت های برجسته علمی و دینی هستند که بسته به عقاید شخصی شان ترجیح می دهند در رسانه ملی حضور پیدا نکنند و هنوز هم نمی روند و شاید تا ابد هم پای اعتقادات شان بمانند ولی اینکه چنین ادعایی را به خورد مخاطب خودت دادی که "ابزاری بودم برای تبلیغ حجاب" رسم معرفت و ادب نبود!

 

مسئولان ورزش کشور چه کار باید برای موفقیت یک دختر تکواندوکار می کردند و نکردند؟ مگر علیزاده پیش از المپیک ۲۰۱۶ درخواست نکرد "مهرو کمرانی" مربی خودش در طول رقابتها او را هدایت کند؟ کسی مخالفتی کرد؟ هزینه سفر یک نفر به برزیل چقدر است؟ آن هم برای مملکتی که تحریم به معنای واقعی کلمه در قبالش اعمال می شود ولی این خواسته ات هم برآورده شد. پیام شخص اول مملکت برای برنزی که از بخت خوبت با رسیدن حریف اسپانیایی به فینال (که علیزاده به او باخته بود) او را به گروه شانس مجدد برگرداند و توانست برای ایران به ارمغان بیاورد کم بود؟

 

پیام رهبر انقلاب به کاروان ورزشی ایران پس از المپیک ۲۰۱۶ ریو:

 

"بسمه تعالی

 

به کاروان ورزشی بازگشته از المپیک: قهرمانانی که با مدال‌آوری دل ملت را شاد کردند؛ به پهلوانانی که از حق خود بر اثر ناداوری‌ها محروم شدند؛ به ورزشکارانی که عدم موفقیت آنان از ارزش تلاش و کوشش آنها نمی‌کاهد؛ به بانوان ورزشکاری که نشانه‌ی افتخارآمیز پوشش زن ایرانی را به رخ همگان کشیدند، به بانوی شجاعی که با حجاب کامل در پیشانی کاروان درخشید، و به مربیان و پیشکسوتان ورزش کشور، خوشامد می‌گویم و از همه‌ی شما سپاسگزاری می‌کنم. قدر شما را می‌دانیم".

 

رییس جمهور کشور و دیگر مقامات ایران و مقامات استانی یکی پس از دیگری شادباش و هدایای خود را روانه کردند که بروی و اینگونه پاسخ خوبی ها را بدهی و از ظلمی که در حقت شده حرف بزنی!؟ آن هم در روزهایی که می دانستی مصدومیت کهنه ات مانع از درخشش دوباره در عرصه بین المللی می شود؟ آرزو می کنیم هر جا هستی تندرست و سلامت باشی و باز هم بدرخشی و افتخار بیافرینی چون باز هم نام ایران به عنوان ورزشکار دو تابعیتی در عرصه های بین المللی مطرح می شود ولی این لحن که برخی بر این باورند حرف خودت نبوده رسم معرفت نبود.

 

4 درصدی

 

مرام یک ایرانی نیست که چشم ببندد و نادیده بگیرد هرآنچه کمکش کردند تا به اینجا برسد. پرچمداری کاروان ایران در المپیک نوجوانان و بازی های آسیایی افتخاری نیست که نصیب هر کسی شود که حالا می گویی من نه قهرمانم نه پرچمدار! اگر دوست نداشتی پرچمداری کنی می توانستی همان روز بگویی. یادت رفته در حاشیه مراسم بدرقه کاروان اعزامی ایران به بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ و پرچمداریش در این مسابقات ذوق زده شده بودی و گفتی: از اعتمادی که مسئولین به من کرده‌اند خوشحالم و تشکر می‌کنم.

 

از روزی که این خبر را شنیدم تلاشم را چندین برابر کردم امیدوارم جواب این اعتماد و لطف آنها را بتوانم بدهم و ثابت کنم که دختران ایرانی چقدر حرف برای گفتن دارند. (هرچند مصدومیت باعث شد از حضور در مسابقات جا بمانی و این افتخار که حالا از آن گریزانی نصیبت نشود!) چرا اجازه می دهی به دروغ هر حرفی را از زبانت به خورد مردم بدهند؟ پس حرف از اجبار زدن دروغ است نه آنچه تو قصد داشتی در نوشته هایشت (اگر خودت نوشته باشی) به خورد مخاطبت بدهی!

 

0

 

بیوگرافی کیمیا علیزاده

 

--------------------------------------------

 

 

 

نام :کیمیا

 

نام خانوادگی :علیزاده زنوزی

 

 تاریخ تولد:19 تیرماه 1377

 

 محل تولد:کرج

 

 وضعیت تاهل:مجرد

 

 قد:183 سانتی متر

 

 وزن قبل از مبارزه:66 کیلوگرم

 

--------------------------------------------

 

زندگینامه کیمیا علیزاده

 

زندگینامه کیمیا علیزاده

 

دوران کودکی کیمیا علیزاده

 

کیمیا علیزاده زنوزی در نوزدهم تیرماه 1377 در شهر کرج به دنیا آمد. خانواده ی کیمیا اصالتا آذری هستند، پدرش اهل شهر زنوز واقع در بخش مرکزی شهرستان مرند استان آذربایجان شرقی است و یک کارگاه ساخت رومیزی دارد، مادرش نیز اهل استان اردبیل می باشد. کیمیا فرزند اول خانواده است و یک برادر کوچک تر از خودش دارد.

 

 کیمیا زمانی که 7 ساله بود توسط مادرش مورد تشویق قرار گرفت تا در کلاس های تکواندو شرکت کند. البته هدف آن ها در ابتدا فقط پر کردن اوقات فراغت بود. اما پس از چندی استعدادهای شگفت انگیز کیمیا در این رشته ی ورزشی شکوفا شد و پای او را به مسابقات کشوری باز کرد.

 

 کیمیا علیزاده در دوران دبیرستان رشته ی ریاضی فیزیک را انتخاب کرد اما به خاطر مشکلات ورزشی تصمیم گرفت رشته ی خود را به علوم تجربی تغییر دهد و همین موضوع او را یک سال از درس و مدرسه دور کرد. اما با وجود تمام این ها کیمیا بسیار در تحصیل خود کوشا و موفق است.

 

کیمیا علیزاده

 

کیمیا علیزاده در پاریس

 

 ترس از سوسک کیمیا علیزاده

 

 وقتی من را در حال خرید می بینند می گویند مگر قهرمان هم خرید می کند! و یا وقتی از سوسک می ترسم طعنه می زنند که قهرمان مملکت که از سوسک بترسد وای به حال بقیه مردم …

 

عاشق کوهنوردی

 

  به جز تکواندو عاشق کوهنوردی هستم. در برنامه های چند روزه کوهنوردی شرکت می کنم. آرامشی که در کوه دارم را هیچ کجا ندارم.

 

 دوم دبیرستان را دوبار خواندم

 

من به دلیل حضور در اردوها و مسابقات در ماه های خرداد و شهریور سال گذشته نتوانستم در امتحانات شرکت کنم و مجبور شدم سال دوم دبیرستان را دو بار بگذرانم. در این مدت آموزش و پرورش همکاری لازم را با من نکرد.

 

زندگی خصوصی کیمیا علیزاده

 

 کیمیا علیزاده به خاطر موفقیت ها و کسب مقام های بین المللی از طرف وزارت علوم بدون کنکور در دانشگاه پذیرفته شده است و قصد دارد در رشته ی فیزیوتراپی تحصیلات خود را ادامه دهد تا بتواند به ورزشکاران بعد از خود خدمت کند.

 

 کیمیا الگوی ورزشی و اخلاقی خود را مهرو کرمانی معرفی می کند. به جز تکواندو به ورزش والیبال علاقه ی زیادی دارد. ماکارونی و کشک بادمجان غذاهای موردعلاقه ی او هستند. برای تفریح دوست دارد به کوهنوردی و گردش با دوستانش بپردازد.

 

کیمیا علیزاده عکس

 

زندگی خصوصی کیمیا علیزاده

 

حاشیه های کیمیا علیزاده

 

خواستگاری از کیمیا علیزاده در فرودگاه

 

اما حاشیه های مهم تر به رفتار چندین پسر جوان برمی گشت که به شوخی یا خنده از کیمیا علیزاده خواستگاری کردند. یکی از این پسران با فریاد از نفر سوم المپیک درخواست ازدواج کرد و دیگری نیز می گفت خودش ورزشکار است و در سطح استان البرز در رقابت های تکواندو مدال دارد. او نیز به طور جدی میگفت که برای ازدواج با این دختر ورزشکار آمادگی دارد و می خواهد با پیدا کردن پدرش از او خواستگاری کند!

 

 اتفاقی بی سابقه در تاریخ ورزش ایران

 

 در ورزش ایران هرگز سابقه نداشته که از یک دختر ورزشکار اینگونه استقبال شود. نجمه خدمتی در 18 سالگی و در رقابت های تیراندازی بازی های آسیایی قهرمان شد و در بازگشت به ایران با استقبال با شکوه مردم شهر زادگاهش روبرو شد، اتفاقی که برای خدیجه آزادپور ووشوکار و قهرمان بازی های آسیایی در سال 2010 افتاد و یا شهربانو منصوریان دیگر ووشوکار مطرح ورزش کشور. اما این یکی واقعا بی سابقه بود. استقبالی که از کیمیا علیزاده شد در هیچ بازه زمانی تاریخ ورزش ایران سابقه نداشته است. در سطح شهر کرج هم بنرهای فراوانی بابت تبریک به این تکواندو کار دیده می شود.

 

لباس کیمیا علیزاده

 

کیمیا علیزاده دختر محبوب تکواندو

 

آغاز دوره حرفه ای

 

کیمیا علیزاده خیلی زود پدیده تکواندو لقب گرفت و مربیان تیم ملی روی مدال آوری او در بازی های آسیایی 2014 اینچئون حساب کرده بودند. از علیزاده که آن موقع در وزن منهای 62 کیلوگرم شرکت کرده بود، به عنوان یکی از طلایی های کاروان ورزشی ایران یاد می شد. او به کره جنوبی هم سفر کرد اما فاقد اینکه در مسابقه ای شرکت کند، تنها نظاره گر مبارزه دیگر تکواندوکاران بود. زیرا مسوولان برگزارکننده مسابقات به علیزاده مجوز شرکت در رقابت ها را ندادند. خودش، مسوولان تکواندو و به طور کلی مسوولان ورزش کشور شوکه شدند. اما اتفاقی بود که رخداد، وقتی که به سن پایین علیزاده ایراد گرفتند و طبق قانون او به دلیل نرسیدن به سن 17 سالگی از بازی های آسیایی دور ماند. فدراسیون تکواندو نسبت به این موضوع شکایت کرد، اما مسوولان مسابقات نپذیرفتند تا تغییرات گسترده در قوانین تکواندو علیزاده را از بازی های آسیایی بازدارد. او اما ناامید نشد و در مسابقات جهانی مدالی کسب کرد که در تاریخ تکواندو بی سابقه بود.

 

 المپیک ریو 2016 راهیابی

 

کیمیا علیزاده نماینده ایران در وزن دوم المپیکی زنان پس از یک دور استراحت به مصاف «فیتریانا یوسف» از اندونزی رفت و 19 بر صفر برنده شد و راهی مرحله نیمه نهایی شد، او در دومین گام به مصاف «نیاما گارانگ» از نپال رفت، که در این دیدار نیز با نتیجه 15 بر 2 در پایان راند دوم برنده شد و ضمن راهیابی به فینال رقابت های وزن 57- کیلوگرم، سهمیه المپیک ریو 2016 را هم برای ایران بدست آورد.

 

 کسب مدال برنز

 

کیمیا علیزاده در نخستین مبارزه المپیکی خود مقابل آنا زانینویک از کشور کرواسی به پیروزی رسید و مجوز ورود به مرحله یک چهارم نهایی این مسابقات را دریافت نمود.

 

 کیمیا علیزاده در مصاحبه پس از مبارزه اول خود اعلام کرد، همیشه مبارزه اول مانند فینال است و من در این مبارزه همانند انتظارم ظاهر نشدم.

 

 او سرانجام در مقابل حریف اسپانیایی با نتیجهٔ 8 بر 7 شکست خورد. در ادامه با توجه به صعود حریف اسپانیایی او به فینالِ این وزن، علیزاده در گروه شانس مجدد برای کسب مدال برنز مسابقه داد و در دیدار ماقبل رده بندی از سد حریف تایلندی گذشت و راهی مرحله رده بندی شد. وی در دیدار رده بندی با شکست رقیب سوئدی اش ضمن کسب نشان برنز، توانست عنوان نخستین بانوی مدال آور ایران در المپیک را به دست آورد.

 

 kimia alizadeh

 

مربی کیمیا علیزاده

 

 مسابقات قهرمانی تکواندو جهان 2017

 

فدراسیون جهانی تکواندو، کیمیا علیزاده را به عنوان پرچمدار بیست و سومین دوره رقابت های قهرمانی جهان 2017 در کره جنوبی انتخاب کرد.

 

 کیمیا علیزاده روز جمعه 9 تیر1396 (30 ژوئن) در این مسابقات مدال نقره گرفت. این اولین بار یود که یک نفر از اعضای تیم تکواندوی زنان ایران در مسابقات جهانی به فینال می رسید. پزشکان گفتند در این مسابقات بدن کیمیا علیزاده آسیب دیده و باید جراحی شود. ظاهراً بیشتر آسیب ها مربوط به قبل از مسابقات کره جنوبی است و به همین دلیل نزدیکان و هوادارانش می گویند که او با وجود آسیب، تلاش زیادی کرد که در مسابقات بماند. سرمربی کیمیا علیزاده گفت به تدریج آسیب های او جدی تر شد اما باز هم در مسابقات جهانی کره جنوبی شرکت کرد و مدال گرفت.

 

قهرمانی کیمیا علیزاده

 

قهرمانی ها و افتخارات کیمیا علیزاده

 

 عناوین ورزشی کیمیا علیزاده

 

رتبه سال مسابقات شهر وزن دسته بندی امتیاز

 

  •  2014 قهرمانی جهان Taipai شهر -52 جوانان 35٫00
  • 2014 مسابقات آزاد کره گیونگجو -59 جوانان 3٫50
  •  2014 المپیک تابستانی جوانان نانجینگ -63 جوانان 50٫00
  • 2014 بازی ها آزاد ترکیه آنتالیا -59 جوانان 3٫50
  • 2015 مسابقات جام فجر تهران -57 ارشد 7٫00
  • 2015 مسابقات آزاد هلند آیندهوون -57 ارشد 5٫00
  •  2015 قهرمانی جهان چلیابینسک -57 ارشد 30٫00
  •  2015 قهرمانی جهان مسکو -57 ارشد 30٫00
  • عدم شرکت 2015 قهرمانی جهان منچستر -57 ارشد 6٫00
  • 2016 انتخابی المپیک مانیل -57 ارشد 30٫00
  • 2016 یونان گسترش تسالونیکی -62 ارشد 7٫00
  •  2016 المپیک 2016 ریو ریو دو ژانیرو -57 ارشد

 

 کیمیا علیزاده خندوانه

 

کیمیا علیزاده در خندوانه

 

کیمیا علیزاده

 

کیمیا علیزاده

 

کیمیا علیزاده

 

بیوگرافی کیمیا علیزاده 

 

کیمیا علیزاده در المپیک ریو

 

خانم علیزاده قهرمان تکواندوی المپیک ریو

 

عکس کیمیا علیزاده

 

سلفی کیمیا علیزاده بعد مسابقه با هواداران

 

مصاحبه با کیمیا علیزاده و علایق قهرمان تکواندو

 

تعداد مدالهای بین المللی:8 مدال (5 مدال طلا، یک نقره و دو برنز)

 

 ضربه محبوب در تکواندو:دولیو

 

 لقب محبوب:کیمیای تکواندوی ایران را دوست دارم اما خودم میگویم، دخترِ روزهای سخت!

 

 ورزش مورد علاقه بجز تکواندو:والیبال

 

 مدال طلای المپیک:بعد از اینکه گرفتم، راجع به آن صحبت میکنم.

 

 بهترین مدال ورزشی:طلای المپیک نوجوانان 2014 – نانجینگ

 

 بهترین لحظه ورزشی: پیروزی مقابل «جید جونز» در مسابقات قهرمانی جهان 2015

 

 سخت ترین لحظه ورزشی: نیمه نهایی مسابقات قهرمانی جهانی 2015، زمانیکه مقابل نماینده ژاپن نتیجه را واگذار کردم و به مدال برنز رسیدم.

 

 بهترین روز زندگی:در راهه!

 

 الگوی ورزشی:مهرو کمرانی

 

 الگوی اخلاقی:مهرو کمرانی

 

 فرد تاثیرگذار زندگی: خانواده ام و مهرو کمرانی

 

 خدا:نمی توان توصیف کرد. من همیشه با توکل به خدا وارد زمین شدم و همیشه در سخت ترین شرایط هم دستِ من را گرفته است.

 

 خانواده: حمایت

 

 مادر: بدون چشم داشت کمکم می کند و با دعای او است که امروز من در این جایگاه هستم.

 

 پدر:حمایتگرِ واقعی

 

 بهترین دوست: استادم مهرو کمرانی و هانیه اخلاقی

 

 امید:باعث می شود تا تو هر روز مصممتر از قبل قدم به جلو بگذاری.

 

 رویا: هیچ وقت دوست نداشتم آنچه که می خواهم برام رویا باشد! همیشه رویا و آرزوهایم را به هدف تبدیل کردم و بعد بدستشان آوردم.

 

 حسرت:مبارزه با ژاپن

 

 تفریح مورد علاقه:کوهنوردی و گردش با دوستانم

 

 کشور مورد علاقه:هلند، یونان و استرالیا

 

 غذای مورد علاقه:ماکارونی و کشک بادمجون

 

 رنگ مورد علاقه: طوسی، قرمز و زرد

 

 ماشین مورد علاقه: BMW

 

 اگر بتوانی یک کار خوب انجام بدهی، آن چه کاری است؟: سرپناهی برای کودکان کار درست میکنم تا با آرامش در آنجا زندگی کنند.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها